ЛЕД МЕДИА ГРУП

Ние сме студио за графичен дизайн с печатна база и се грижим за пълния процес на изработка и продукция на проектите на всеки един наш клиент.

Ние не използваме готови шаблони за дизайн. Всеки проект се изработва според желанието на нашите клиенти, репрезентирайки дейността им с много креативност и оригиналност.

За създаването на успешна реклама предлагаме:
Изграждане на цялостни рекламни кампании
Графичен дизайн и разработване на етикети, каталози, дипляни, флаери, банери, табели, знамена, менюта, покани и картички.
Графичен дизайн на всички видове рекламни материали
Корпоративен графичен дизайн и създаване на стандарти –

лого, визитни картички, бланки, папки, пликове и др. Реализация на външна и вътрешна реклама, брандиране на обекти, транспортна реклама.

Отговаряме на стила и стандартите, които изисква всеки един наш клиент. Нашите умения осигуряват качество на работа и бързина. Пресъздаваме желанията на клиентите си по най-добрия начин.

Имаме собствена печатна база, в която можем да контролираме качеството на рекламните материали. Намираме оптималните решения за избора на технология за изработването на изделията – офсетов или дигитален печат, ситопечат, тампонен печат. Предлагаме и брандираме голямо разнообразие от рекламни материали и сувенири.